Over ons

Cortenstaal is een initiatief van W. ten Ham Plaatwerk bv. Met een ruime ervaring in het vervaardigen en leveren van stalen producten.

Sterk in metaalproducten

Vanuit onze werkplaats in Ede, worden de cortenstaal producten vervaardigd en geleverd. Het bedrijf W. ten Ham Plaatwerk bv is als de leverancier van plaatstalen producten in de ruimste zin van het woord, een begrip in de wijde omgeving. .

Ga naar website W. ten Ham Plaatwerk

Cortenstaal

Cortenstaal is een duurzame staalsoort, omdat juist de corrosie zorgt dat het proces van doorroesten erg wordt vertraagd. De roestlaag vormt namelijk een beschermlaag voor het blanke materiaal eronder. Dit zorgt naast de lange levensduur, ook voor het karakteristieke uiterlijk van het materiaal. Wij zijn inmiddels al jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van producten van dit materiaal voor zowel binnen- als buitengebruik.
Cortenstaal
Marcel def

Vakmanschap

Om cortenstaal producten te maken zijn de juiste machines nodig. Onze werkplaats is dan voorzien van het nieuwste materieel als het gaat om knippen, snijden, buigen, walsen, lassen enzovoorts. Naast de juiste machines is vakmanschap onmisbaar. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring of worden door ervaren collega's opgeleid om cortenstaal te bewerken. Deze combinatie van mens en materieel staan garant voor kwaliteit.

Direct contact

Wilt u gebeld worden door één van onze medewerkers, voor advies en mogelijkheden? Vul dan hier uw gegevens in:

Met het verzenden van uw gegevens, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.